Ciscenje DPF filtera termickom metodom


Čišćenje filtera u više faza u trajanju od 11 do 14 sati. Pri samom čišćenju filter NE tretiramo abrazivnim ili nekim drugim hemijskim sredstvima koje mogu ili dovode do oštećenja saća koje se nalazi unutar filtera. Procenat čistoće filtera posle procesa je između 96-99% sto je priblizno fabrickom/novom filteru . Od trenutka preuzimanja filter isporučujemo u roku od 36 sati.
Svaki prispeli filter pre samog procesa prolazi detaljnu proveru kako bi se ustanovilo da na neki nacin nije ostecen. Ukoliko nije ostecen filter se zavodi I priprema za rad.
Svi filteri se u potunosti otvaraju kako bi se pristupilo sacu I detaljnom ciscenju. Filter prolazi vise faza od kojih je najbitnija termicka obrada i ultrazvucna metoda. Nakon zavrsetka celokupnog procesa filteri se zatvaraju, testiraju I salju klijentima. Filtere mozete I licno doneti, tj. preuzeti.

U Evropskoj Uniji vozilo kome je iskljucen/izvadjen DPF filter ne moze da prodje tehnicki pregled !
Zbog pristupanja evropskoj uniji i uskladjivanja propisa, uskoro ce i kod nas stupiti na snagu pravilnik tehnickog pregleda. Ukoliko ste resili da uklonite DPF filter, dobro razmislite o svojoj odluci jer po istoj ceni mozete vratiti vas filter na skoro fabricko stanje i ustedeti sebi kupovinu novog filtera za par godina.Cene novih DPF filtera su 10tak puta skuplje od procesa ciscenja.


PAZNJA ! Ukoliko ste pokusavali da ocistite filter kiselinom, male su sanse da se filter vrati na 96% fabrickog stanja jer kiselina koju najcesce koriste za "ciscenje" filtera nagriza i trajno ostecuje sace u filter.
NAPOMENA: Dpf filtere koji su osteceni ne radimo vec ih vracamo klijentima bez ikakve nadoknade.

Cena ciscenja filtera :
120 Eura ( putnicki program )
160 Eura ( laki teretni + terenska vozila )
360 Eura ( teretni program-kamioni i autobusi )
PDV ukljucen u cenu

Odobravamo posebne popuste mehanicarskim radnjama
U cenu ciscenja filtera nije ukljucena demontaza i montaza.

Sve informacije mozete dobiti na telefone
011/8001-443
065/8001-443-mob.

za inostranstvo:
+381 11 8001 443
+381 65 8001 443

Primeri ociscenih DPF filtera